Food Festival er aflyst

Fiskerne plejer at være et sikkert hit på Food Festival, men sådan bliver det ikke i år. Food Festival er aflyst pga. corona
af Line Dalgaard Jensen
01 maj 2020
Jomfruhummerne fra Strandby-fiskerne plejer at være en favorit på Food Festival. Men i år er festivalen aflyst. Foto: Helle Kristensen

Fiskerne plejer at være et stensikkert hit på Food Festival. Lange køer til søkogte rejer, kulmule-suppe og nystegte rødspætter, masser af fiskeglade-gæster, og Tørfisk, der spiller op - men ikke i år. 

Food Festival 2020 er aflyst. Det sker pga. corona-pandemien.

- Det er med stor ærgrelse, at vi må aflyse Food Festival 2020. Under hele COVID19-krisen har vi nøje fulgt med i myndighedernes udmeldinger, og vi er nu nået frem til, at det desværre ikke vil være ansvarligt at lave en folkelig fødevarefestival den 4.- 6. september med 30.000 gæster blot få dage efter, at det nuværende forbud mod forsamlinger ophører, lyder det fra Food Festival.

De bakker op om myndighedernes anvisninger og den anderledes virkelighed, som desværre får betydning for festivallen. De har kigget på muligheden for at holde en lidt anderledes festival med færre gæster:

- Men vi er nået frem til, at det ikke vil være et arrangement, der vil leve op til den oplevelse, som Food Festival er, og som vores gæster og deltagende virksomheder holder af.

Heldigvis så er det ikke et farvel, men et på gensyn. Food Festival glæder sig til at byde alle velkommen i 2021. 

Indtil da kan du jo fornøje dig med billeder fra sidste års Food Festival, hvor Danmarks Fiskeriforenings stand var en sand fiskefest. 

Også rødspætter fra vestkysten og lækkerier fra Hirtshals plejer at fylde Tangkrogen med mennesker

Læs mere om:

Flere Nyheder