Håber budskabet kommer ud

Fiskernes Forsikring har åbnet kontor i Hirtshals. Det har stor betydning, at selskabet er tæt på kunderne
af Claus Kirkegaard
03 okt 2019

For Fiskernes Forsikring skal dette års DanFish International i Aalborg bruges til at markere over for både de eksisterende kunder og de potentielle kunder, at forsikringsselskabet er den rigtige løsning, når fiskeskipper står og skal forsikre sit fartøj og mandskabet.

- Vi kommer til messen med en fin stand, og vi kommer til at stille et godt hold alle dagene. Jeg forventer, at vi kommer ud med budskabet om, at vi nu er det største danske gensidige forsikringsselskab.
Det er et fiskerejet forsikringsselskab, som tilbyder konkurrencedygtige præmier på skibskasko- og P&I forsikring, arbejdsskade-, ulykkes- og sundhedsforsikringer samt produktansvarsforsikring, siger Per Wistisen, som er direktør i Fiskernes Forsikring.

Åbner kontor i Hirtshals
Fiskernes Forsikring har åbnet et kontor i Hirtshals for at komme tættere på fiskeriet i Nordjylland. Kontoret erstatter det tidligere kontor i Nørresundby, som tilhørte Dansk Fartøjsforsikring.

Kontoret i Hirtshals, som er placeret på adressen Norgeskajen 14, i øvrigt sammen med Hirtshals Fiskeriforening, bliver bemandet af Jan Vest Jensen og Maj Holme Sigvert. Kontoret holder åbent i dagtimerne.

- Fiskerne er altid velkomne til at kigge forbi kontoret til en snak om forsikringer, og der er normalt altid en frisk kop kaffe på kanden, siger Per Wistisen og fortæller, at et kontor i Hirtshals har stor betydning for forsikringsselskabet.

- Det er vigtigt for os at være tæt på fiskeriet. Etableringen af kontoret i Hirtshals har ført os fysisk tættere på de havne, hvor en stor del af fiskeriet i Danmark foregår. Sammen med kontoret i Thyborøn er der således en god synergi i den service vi ønsker at tilbyde fiskerne i Nord-, Midt- og Vestjylland, udtaler Per Wistisen. Det øvrige land serviceres dels fra vores kontor i København samt af personale med hjemmekontor, slutter Per Wistisen.

Det var en vellykket fusion i 2018 mellem Danske Fiskeres Forsikring og Dansk Fartøjsforsikring, der førte til oprettelsen af Fiskernes Forsikring.

Læs mere om:

Flere Nyheder