Karstensens tvunget til at sende 53 medarbejdere hjem

De nye nordjyske corona-restriktioner rammer hårdt i Skagen
af Line Dalgaard Jensen
10 nov 2020

Med mere end 450 medarbejdere, så vil der ganske give været nogle som ikke bor i kommunen. Det er virkeligheden for Karstensens Skibsværft i Skagen, som derfor har været nødsaget til at sende 53 medarbejdere hjem. 

- Vi er hårdt ramt, for vi har mange medarbejdere, der ikke bor her i kommunen. De nye restriktioner betyder, at vi sender 47 timelønnede og seks funktionærer hjem, siger værftets direktør, Kent Damgaard til NORDJYSKE.

Størstedelen af de hjemsendte kan ikke varetage deres arbejde hjemmefra, fordi de bl.a. arbejder som smede eller har andre funktioner, der kræver en fysisk tilstedeværelse. 

Det er altså en rigtig svær situationen, som værftet i Danmarks nordligste kommune, Frederikshavn, står i - og de nye restriktioner skaber frustrationer og forvirring. 

- Vi synes ikke, retningslinjerne er helt entydige. Det er lidt pudsigt, at man gerne må rejse 50 kilometer sydpå (fra det nordligste til det sydligste punkt i Frederikshavn Kommune), men du må eksempelvis ikke bevæge dig 50 kilometer vestpå, siger Kent Damgaard.

Læs mere om:

Flere Nyheder