Mørenot køber Hvalpsund Net

Hvalpsund Net kommer på nye hænder - norske Mørenot, som ønsker at styrke deres position
08 aug 2019

I lang tid har norske Mørenot ønsket at styrke sin position– og det er der nu for alvor mulighed for. Mørenot har nemlig købt Hvalpsund Net, og håber dermed at kunne servicere nye og gamle kunder med innovative produkter og løsninger.

- Gennem hårdt arbejde og solid dedikation over lang tid har Hvalpsund udviklet sig til en virksomhed med stærke kunderelationer, og en tryg og god arbejdsplads for de ansatte. Mørenot laver løsninger til fiske- og skaldyrsindustrien, og sammen med Hvalpsund Net vil vi være i stand til at bidrage med en mere offensiv og konkurrencedygtig satsning på alle markeder, siger Arne Birkeland, administrerende direktør for Mørenot.

Hvalpsund Net, der leverer udstyr og inden for fiskeri og akvakultur, er vokset støt over mange år.

- Virksomhederne har unikke styrker og muligheder, som nu vil blive udnyttet i endnu større grad. Vi vil fortsætte med at udvikle den position, Hvalpsund har bygget indenfor fiskeredskaber mm. ved at investere i yderligere produktudvikling på tværs af produktporteføljen, siger Birkeland.

Endnu en inverstering

Sidste år købte Investeringsfonden FSN Capital sig ind i Mørenøt.

Opkøbet af Hvalpsund er fjerde gang, at FSN har investeret for at videreudvikle Mørenot.

- Købet af Hvalpsund er meget spændende og giver mange nye muligheder for yderligere vækst, og vi bifalder Mørenot for sin vækststrategi. Hvalpsund og deres medarbejdere er en fantastisk tilføjelse til Mørenot. Sammen vil virksomhederne fortsat støtte kunder i fiske- og skaldyrsindustrien, skabe en sikker og god arbejdsplads for alle ansatte og være en vigtig bidragsyder i lokalsamfundene, siger Ola Kvalheim, investeringschef i FSN Capital.

Deler vores værdier

Peter Poulsen, som tiltrådte Hvalpsund Net i 1966 og blev administrerende direktør i 1974, samt tidligere ejere forblive aktive investorer i firmaet.

Kvalheim roser Poulsen-familien for det arbejde, de har udført med at udvikle en fantastisk virksomhed, hilser alle de tidligere ejere velkomne som både aktionærer og kolleger i Mørenot og ser frem til et fremtidig partnerskab sammen.

Både de ansatte, ledelsen og ejerne af Hvalpsund Net er glade for at have Mørenot som ejer og partner.

- Hvalpsund Net og Mørenot passer meget godt sammen og vil styrke os i vores bestræbelser på at udvikle forretningen og organisationen til det bedste for vores medarbejdere og kunder. Det var vigtigt for os at få en partner, der deler vores værdier, og som vil investere i fremtiden, siger Peter Poulsen, administrerende direktør for Hvalpsund Net.

Læs mere om:

Flere Nyheder