Nordhavn og Westmarine på Roadshow

8 havne får besøg – der bydes på fadøl og grillpølser og en snak om motorer og pumper
08 sep 2020

Firmaerne Nordhavn A/S og West-Marine A/S er i disse dage på Roadshow rundt til de 8 største havnebyer, for at præsentere et stort udvalg af blandt andet motorer og pumper.

To lastbiler er bygget op med udstillingscontainere og bruges som base på vejen rundt til de forskellige havnebyer.

- Vi startede i fredags i Esbjerg, og her var omkring 100 gæster forbi til en snak. Her i Hvide Sande ser det også ud til at interessen er stor, så vi har nok ramt en god måde til, at komme i kontakt med såvel tidligere som nye kunder, fortæller Søren Rasmussen, som er direktør for Nordhavn A/S, som blandt andet sælger motorerne Scandia og Boudouin og gear af typen Twindisc.

- Vi forsøger at lave en havnecafé-stemning med telte, grillpølser og fadøl. Det er altid godt med lidt spiseligt at hygge sig med. Så går snakken godt om både fiskeriet generelt, men også om nye marine-løsninger, og det er hele ideen med at komme ud der, hvor kunderne findes, forklarer Søren Rasmussen.

Der var højt humør i containeren hos West-Marine, hvor snakken gik om pumper og motorer med nogle af den mange gæster, som lagde vejen forbi på Otto Pedersvej i Hvide Sande. Foto: Nancy Frich

Nedgang i omsætningen

Corana-tiden har også sat sit præg på den maritimebranche. Det har været svært at besøge kunderne under normale forhold, og det er blevet at mærke på omsætningen hos begge firmaer.

- Corona-tiden har sat sine spor på efterspørgslen, så vi mangler en del i omsætning for i år. Det er på ingen måde nemt at få det til at fungere, når vi kun har telefonen. Den personlige kontakt ud til såvel slutbrugeren, som til værfter og smedeforretninger har vi helt klart manglet. Det forsøger vi nu at rette lidt op på med Roadshowet, hvor vi få lejlighed at vise nogle af vores produkter og få en snak om mulighederne og fremtiden, lyder det fra Carsten Larsen, som er direktør hos West-Marine A/S.

Udover Esbjerg og Hvide Sande vil også Thyborøn, Hanstholm, Hirtshals, Skagen, Grenå og Fåborg få besøg af folkene fra Nordhavn og West-Marine.

Flere Nyheder