Ny 10-årig koncessionsaftale i Hanstholm Havn

Hanstholm Havn har indgået 10-årig koncessionsaftale med Nordic Marine Oil A/S vedrørende drift af tankanlæg
af Claus Kirkegaard
13 aug 2019

Hanstholm Havn sendte i starten af 2019 drift og vedligehold af havnens tankanlæg i udbud. Denne udbudsproces er nu tilendebragt, og Hanstholm Havn har netop indgået en 10-årig koncessionsaftale med selskabet Nordic Marine Oil A/S, skriver Hanstholm Havn på sin hjemmeside.

Aftalen træder i kraft den 1. november, hvormed Nordic Marine Oil A/S overtager drift og vedligehold af tankanlægget samt varetagelse af handel med olie på havnen. Øvrige aktører har dog fortsat mulighed for at sælge olie fra eller på havnen, dog uden adgang til tankanlægget.

Hanstholm Havn, der fortsat ejer tankanlægget, ser frem til samarbejdet med Nordic Marine Oil A/S:

- Efter en veloverstået udbudsproces ser vi hos Hanstholm Havn frem til samarbejdet med Nordic Marine Oil A/S, der igennem en årrække har været lokal olieleverandør på havnen – og derfor besidder et stort kendskab til Hanstholm Havn og en bred skare af de fartøjer, der anløber havnen, siger havnedirektør Niels Clemensen, ifølge hanstholmhavn.dk

Nordic Marine Oil A/S forventer også et godt samarbejde og glæder sig til fortsat servicering af fartøjer i havnen, hvor den igangværende havneudvidelse ventes at tilføre ekstra aktivitet:

- Nordic Marine Oil A/S har været leverandør af olie til fiskeriet på Hanstholm Havn gennem de sidste mange år, og vi glæder os til fortsat at servicere fiskeriet i fremtiden samt at bidrage til den øgede aktivitet, når havneudvidelsen står færdig, fortæller direktør ved Nordic Marine Oil A/S, Steen Møller, og fortsætter:

- Som en af de største fiskerihavne i Danmark er Hanstholm et prioriteret område i vores forretningsudvikling, og vi ser frem til et gensidigt godt samarbejde med Hanstholm Havn.

Læs mere om:

Flere Nyheder