Ny smørelse til marine

OK præsenterer de to seneste smøremidler fra Mobil, men rådgivningen er det vigtigste forud for et skifte til en ny motorolie
26 okt 2020

Fiskefartøjer, coastere og fragtskibe stiller særlige krav, og derfor er energiselskabet OK glade for at kunne præsentere Mobilgard HSD 15W-40. OK er den danske distributør af smøremidlerne fra Mobil og med kravene, som moderne motorer stiller, er det en fordel at have et bredt produktprogram som Mobils til rådighed.

- Vi ser især motorolien som god til Supplybåde til havvindmøller og til hjælpemotorerne, som producerer strøm, siger Flemming Søren Jensen, smøreolieingeniør hos OK.

- Mobilgard HSD 15W-40 kan anvendes bredt til marine og højhastighedsmotorer. De fleste motorer også med en høj belastning vil kunne anvende produktet. Men det handler altid om, hvilken motor du har, og hvad dit behov er, understreger han.

Derfor er den rådgivning, OK kan tilbyde kunderne, vigtig.

- Det er vigtigt for os at komme ud til vores kunder for at se, hvilke forhold der er tilstede og behovet. På den måde kan vi sørge for, at kunden får den rigtige olie. Nogle gange oplever vi endda ved en gennemgang af smøremidlerne at kunne reducere antallet af produkter og dermed gøre lagret mere overskueligt.

Derudover er der endnu en variant i Mobilgard HSD-serien, nemlig Mobilgard HSD+ 15W-40. Plus-udgaven, som er en low-ash (low-SAPS) olie, er primært egnet til nye og højtydende motorer med efterbehandling af udstødningsgas.

Den traditionelle Mobilgard HSD 15W-40 er forbeholdt motorer uden efterbehandling af udstødningsgas.

- Begge olier kan potentielt give længere skifteintervaller under de rette forhold, siger Flemming Søren Jensen.

Læs mere om:

Flere Nyheder