Skagen Havn: Ny havneassistent

Tidligere styrmand på specialfartøjer er ansat som ny havneassistent i Skagen Havn pr. 1. februar
af Claus Kirkegaard
13 feb 2020

Skagen Havn har pr. 1. februar ansat Majbritt Henriksen som ny havneassistent, skriver havnen i en nyhedsmail.

Som havneassistent bliver Majbritt Henriksens primære opgave at møde de sejlende kunder og sørge for, at logistikken fungerer i forhold til de mange skibsanløb. Hun bliver bindeleddet mellem skibene og fabrikker og værksteder.

Majbritt Henriksen ser frem til at møde kunderne og komme i gang med jobbet.

-  Jeg har sejlet som styrmand de seneste ti år, og nu kunne jeg godt tænke mig at komme på land. Her tiltalte jobbet som havneassistent mig, og jeg synes, at Skagen havn er en yderst spændende havn i udvikling. Så jeg ser frem til at komme i gang med jobbet og få kontakt til en masse mennesker. Der er en stor alsidighed i jobbet, og jeg glæder mig til udfordringerne, siger Majbritt Henriksen. 

38-årige Majbritt Henriksen har en uddannelse som dual officer (juniordelen) og skibsfører. De seneste ti år har Majbritt sejlet som styrmand på specialfartøjer til vindmølleindustrien.

-  Det, vi har vægtet højt, er uddannelsesbaggrund og erfaring sammenholdt med de personlige egenskaber. Her er vi sikre på, at vi har fået den bedste kandidat i Majbritt, og vi ser frem til at byde hende velkommen på holdet, siger Mikal Nielsen, driftschef Skagen Havn.

Havneassistenten indgår i havnens maritime afdeling, som betjener kunder, varetager havneopsyn samt maritime opgaver m.v. Den maritime afdeling består af seks medarbejdere, som i fællesskab dækker havnens døgnvagt.

Flere Nyheder