Skagenfood sætter tryk på innovation med opkøb

Alle sejl er sat på udvikling af måltidskasser
af Line Dalgaard Jensen
23 okt 2020

Salget af måltidskasser går godt, men der er hård konkurrence på markedet. Derfor har SkagenFood, som især er kendt for sin friske fisk fra Strandby, opkøbt den lille fynske økoslagter Bodebjerg Øko.

Det skal sikre, at Skagenfood holder tempoet højt for udviklingen af virksomhedens måltidskasser, skriver FødevareWatch. Bodebjerg Øko med direktør Morten Klint laver færdigretter, og med dem vil SkagenFood inspirere danskerne til at lave endnu mere mad hjemme.

- Årsagen til opkøbet er, at vi i samarbejde med Morten og hans team, vil styrke vores innovation indenfor måltidskasser. Innovation har altid været et vigtigt element for os i forhold til at tappe ind i trends med sund og velsmagende mad, der ikke tager lang tid at lave, siger Betina Kühn, der udgør ledelsen i Skagenfood sammen med sin mand Peter Bagge-Nielsen.

Hun understreger den stærke forbindelse, der er mellem havnen i nordjyske Strandby og slagtervirksomheden i Marslev på Fyn, der først blev stiftet i maj 2019, men allerede nu beskæftiger 12 medarbejdere.

Læs mere om:

Flere Nyheder