Søren Gade åbner DanFish

Det bliver næstformanden i EU-parlamentets fiskeriudvalg, Søren Gade, der officielt åbner DanFish International 2019
af Claus Kirkegaard
01 okt 2019

Når DanFish International åbner dørene onsdag den 9. oktober, træder Søren Gade op på talerstolen for officielt at åbne den store fiskerimesse i Aalborg.

Det er første gang, venstrepolitikeren skal holde åbningstalen ved DanFish International.

Søren Gade blev i juni måned valgt ind i EU-parlamentet med et rigtigt flot personligt valg, og han bedyrede under hele valgkampen, at han ønskede at få indflydelse på EU's fælles fiskeripolitik. Det må man sige, han har fået, da han er blevet udnævnt til næstformand i parlamentets fiskeriudvalg.

Han har siden udtalt, at han er glad for at have fået en central plads i fiskeriudvalget med tanke på de store interesser, Danmark har på netop fiskeriområdet.

Fokus på Brexit

Søren Gade skal ikke kun holde åbningstalen på DanFish International. Han er også indlægsholder på det Brexit-seminar, som Danmarks Fiskeriforening og Danmarks Pelagiske Producentorganisation afholder allerede på messens første dag om eftermiddagen. Her vil han som EU-parlamentariker og næstformand i EU's fiskeriudvalg komme med sit bud på, hvad Brexit kommer til at få af betydning for dansk fiskeri.

Læs mere om:

Flere Nyheder