TripleNine nedlægger stillinger i Thyborøn og Esbjerg

Bl.a. faldende råvaretilgang og udsigt til faldende kvoter på blåhvilling og østersøbrisling får TripleNine til at reducere antallet af medarbejdere
09 sep 2019

I løbet af september 2019 forventer TripleNine Denmark A/S at reducere antallet af medarbejdere i Danmark med ca. 37 stillinger.

Eftersom der har været tilbageholdenhed med genbesættelse af ledige stillinger, kan antallet af opsigelser reduceres, men ca. 33 medarbejdere forventes at blive opsagt ved udgangen af september. 

- TripleNine Denmark A/S er, ligesom andre i branchen, udfordret af en faldende råvaretilgang. I 2020 er der faldende kvoter på blåhvilling og østersøbrisling, og vi forventer ikke markante stigninger på de lave kvoter fra 2019 på tobis og nordsøbrisling foreløbig. Vi befinder os i et stærkt konkurrencepræget marked som, for danske virksomheder i vores branche, er yderligere skærpet bl.a. pga., at den norske krone er blevet svækket med ca. 40% i forhold til den danske krone gennem de seneste 5 år. Derfor er der behov for en løbende effektivisering af vores virksomhed, hvor omkostningerne skal tilpasses fremtidens krav, siger adm. direktør Jes Bjerregaard, og fortsætter: 

- Med de aktuelle stillingsnedlæggelser vil vi nedbringe omkostningerne og effektivisere vores virksomhed, så vi er godt rustet til at klare os i den fremtidige konkurrencesituation. Men vi vil også i fremtiden have fokus på at effektivisere virksomheden på alle områder. 

Reduktionen vil omfatte både timelønnede, funktionærer og ledere i Thyborøn og Esbjerg. 

Flere Nyheder