Venø Seafood syvdobler kapaciteten

Med kapacitetsudvidelsen er virksomheden klar til bedre tider på den anden side af corona-pandemien
af Claus Kirkegaard
27 okt 2020

Venø Seafood har indviet et nyt produktionsanlæg, der kan syvdoble produktionen af østers, hummer og muslinger hos virksomheden på Limfjordsøen Venø, skriver webmediet food-supply.dk

Det er dog mest en strategisk investering, som giver masser af råderum. For som så mange andre virksomheder, er Venø Seafood også ramt af corona-pandemien, som har betydet en noget lavere kapacitetsudnyttelse i virksomheden.


- Jeg valgte at sætte gang i arbejdet med at udvide kapaciteten i januar i år. Heldigvis var det en velovervejet investering. Nu er udvidelsen på plads, og vi er klar til, at tiderne bliver mere gunstige, siger ejeren, Kristian Borbjerggaard.

I april og maj faldt salget med 90 procent, da Venø Seafoods største kundegruppe, restauranterne, var helt lukkede på grund af coronarestriktionerne. Hen over sommeren kom der atter gang i tingene, men efter den seneste udmelding fra statsministeren i fredags er bestillingerne nærmest stoppet igen, fortæller Kristian Borbjerggaard.

Flere Nyheder