Vilsund Blue jagter pris for nemme og hurtige fisk

Skaldyrsproducent nomineret til Seafood Excellent Global Awards
af Line Dalgaard Jensen
11 apr 2019
Når der skal fisk på bordet, så skal det gå hurtigt og være nemt.
Det ved de hos Vildsund Blue, som tilmed har to såkaldte convenience-produkter med i finalen om Seafood Excellent Global Awards.

Prisen bliver uddelt på den Internationale Fødevaremesse Seafood Expo Global i Belgien til maj. 

- Markedet for Convenience Food er i voldsom vækst, og det er også her, vi tilmeldte fire produkter hvoraf to har nået finalen, og det er vi utroligt stolte af, fortæller adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S.

Der er tale om "Thai Curry Mussels in shell" (Muslinger i karry med bl.a. kokosmælk, peber og forårsløg) samt "Spicy Salsa Mussel Meat" (Muslingekød med bl.a. tomat, peber og løg). 

- Forbrugerne har en travl hverdag og efterspørger derfor sunde og velsmagende retter, der hurtigt kan tilberedes i mikrobølgeovn. Man tager ganske simpelt produktet og sætter i mikroen, og så er der en ventil i folien, der fløjter når maden er klar, forklarer Søren Tjørnelund Mattesen.

Det er syvende gang, at Skaldyrsproducenten fra Nykøbing Mors har produkter med i finalen. I 2014 vandt de i kategorien Best New Foodservice Product med en ny muslingepulver. I år gælder der så altså kategorien Convenience Food. 

Læs mere om:

Flere Nyheder