Årets fisker bliver kåret på konference

  [caption id="attachment_4274" align="aligncenter" width="620"] Årets Fisker skal kåres på fiskerikonfernecen den 18. november 2016. Har du e
30 sep 2016

 

[caption id="attachment_4274" align="aligncenter" width="620"]Gilleleje fiskerihavn 2014 Årets Fisker skal kåres på fiskerikonfernecen den 18. november 2016. Har du et bud på Året Fisker, er det nu det skal frem[/caption]

Den 18. november 2016 afholder Vestjysk Bank i samarbejde med Fiskeri Tidende en konference i Holstebro Teater. Et af aftenens programpunkter er kåring af Årets Fisker, og det er miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, der vil overrække prisen til Årets Fisker.

Det er en ny pris, som er et initiativ fra Vestjysk Bank, der med prisen vil honorere en fisker, der på den ene eller anden måde har gjort sig fortjent til at blive årets fisker. Kåringen af Årets Fisker sker i et samarbejde med Fiskeri Tidende, og kender du en fisker, som du synes har gjort en særlig indsats, så kontakt den lokale fiskeriforening med en indstilling, hvor du motiverer fiskeren med en kort beskrivelse. Der er ikke på forhånd krav til nogle bestemte egenskaber, som fiskeren skal besidde. Det er dig der bestemmer. Du kan også sende indstillingen direkte til mailadressen ftf@dkfisk.dk senest den 7. oktober 2016.

En jury vil derefter udpege de fiskere, der skal indstilles og i sidste ende også løbe af med prisen som Årets Fisker. Juryen vil bestå af personer med nær tilknytning til fiskeriet, men som ikke selv er fiskere.

Flere Nyheder