2015 var rigtig godt for Hanstholm Fiskeauktion

Der er grund til at gå julen i møde med glæde i sindet hos Hanstholm Fiskeauktion, hvor auktionsmester Jes Holm Sørensen allerede før året rinder helt
23 dec 2015

Der er grund til at gå julen i møde med glæde i sindet hos Hanstholm Fiskeauktion, hvor auktionsmester Jes Holm Sørensen allerede før året rinder helt ud kan melde ud, at 2015 slår alle tidligere omsætningsrekorder for auktionen.

- 2015 bliver et fantastisk år, både målt på priser og mængder, siger auktionsmester Jes Holm Sørensen til Thisted Dagblad.

Læs også: Priserne på fisk går den rigtige vej

Normalt er den årlige omsætning hos Hanstholm Fiskeauktion over 500 millioner kroner på årsbasis, men tirsdag i denne uge nåede auktionen en omsætning på 667 millioner kroner siden årsskiftet, mens der mængdemæssigt er røget lige over 40.000 tons fisk og skaldyr gennem auktionen i løbet af 2015.

- Faktisk er der fra juni og frem månedlig sat nye rekorder for omsætningen, med september som den hidtil bedste måned. Her blev omsætningen på 80 mio. kroner, siger Jes Holm Sørensen ifølge Thisted Dagblad.

Der resterer endnu nogle auktionsdage mellem jul og nytår, og derfor er der forventninger om, at man måske når en omsætning for hele 2015 på 670 millioner kroner.

Flere Nyheder