Amanda Seafoods får bedste resultat nogensinde

Der er grund til at have hænderne over hovedet hos Amanda Seafoods i Frederikshavn. Virksomheden har netop offentliggjort sit resultat for regnskabsår
10 Dec 2015

Der er grund til at have hænderne over hovedet hos Amanda Seafoods i Frederikshavn. Virksomheden har netop offentliggjort sit resultat for regnskabsåret 2014/2015, og det er blevet det bedste nogensinde i de 99 år, virksomheden har eksisteret – det skriver Jyllands-Posten.

Overskuddet før skat lander på 9,1 millioner kroner, og det er næsten to millioner mere end året forinden. Og så kunne det endda været blevet endnu bedre, hvis virksomheden kunne have afsat fisk til Rusland og Ukraine. Det kunne have givet yderligere 17-18 millioner kroner til regnskabet, vurderer direktør Jesper Kold Sørensen til Jyllands-Posten.

Det pæne overskud skyldes blandt andet, at man fra ledelsens side har været opmærksomme på, hvordan virksomheden har brugt sine penge i det forløbne regnskabsår.

- Vi har haft en benhård styring af omkostningerne, og det sikrer et tilfredsstillende resultat, siger Jesper Kold Sørensen til Jyllands-Posten.

Flere Nyheder