Amanda Seafoods kommer på norske hænder

[caption id="attachment_12002" align="aligncenter" width="315"] Amanda Seafoods, som de fleste nok bedst kender på grund af virksomhedens torskerogn,
26 jan 2017

[]

Ejerne bag den 100 år gamle virksomhed Amanda Seafoods i Frederikshavn har solgt 68 procent af aktierne til det det store norske fiskeriselskab Insula AS. Det bekræfter Jesper Kold Sørensen, adm. direktør i Amanda Seafoods overfor FødevareWatch.
-Det er ekstremt glædeligt, det der her er sket. Vi har været ude og se efter en ny hovedinvestor i forhold til at kunne fortsætte vores vækstrejse. Lidt populært sagt giver det os en større bane at spille på, og der har vi i vores øjne fundet den mest optimale samarbejdspartner og hovedinvestor i forhold til at kunne fortsætte den vækst, som vi kæmper for hver eneste dag, siger Jesper Kold Sørensen, der forventer, at frasalget giver flere arbejdspladser i Frederikshavn.
- Vi kommer til at vokse. Det her er godt for Amanda Seafoods og for hele byen Frederikshavn. Det her kommer til at betyde flere arbejdspladser, siger direktøren til FødevareWatch.

Køberne er det norske holdingselskab Insula, der har hjemme i Leknes i Lofoten. Selskabet, der ejes af Kverva A/S blev etableret i 2015, og har siden start været særdeles aktiv i forhold til opkøb og samarbejde med diverse fiske- og forædlingsvirksomheder.

 

- lg

Flere Nyheder