Baadebyggeri bliver til Shipyard

[caption id="attachment_10203" align="aligncenter" width="840"] Nyt navn i Hvide Sande[/caption] Udseendet på Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeris b
02 jul 2015

[caption id="attachment_10203" align="aligncenter" width="840"]Nyt navn i Hvide Sande Nyt navn i Hvide Sande[/caption]

Udseendet på Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeris bygninger vil man opleve et nyt navn på faceden. Der er tale om et navneskifte for Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri, der nu har fået det nye navn, Hvide Sande Shipyarrd – Steel – Service.

Navneskiftet sker for at opfylde ambitionen om vækst – også internationalt. Derfor er de tre navne, der hidtil er blevet drevet virksomhed under, nu samlet til ét fælles navn, der klinger godt i udlandet. For hovedbrandet er fortsat Hvide Sande, og de tre navne, shipyard borger for skibsbyggeri, i Steel designes og bygges avnacerede stål- og aluminiumskonstruktioner, og i service assisteres med stevedoring, kranopgaver og andre services.

Navneskiftet er sket med virkning fra 1.juli. Selskabsmæssigt er der ikke ændret på noget. I forbindelse med navneændringen har selskabet også ændret hjemmeside til en ny adresse, www.hvsa.dk.

Hvide Sande Shipyard, Steel og Service har igennem mange år bygget og serviceret skibe og produceret avanceret stål og aluminiums konstruktioner på et højt, dokumenterbart niveau. Der udvikles og produceres kvalitetsløsninger til de største virksomheder i offshore branchen og ydes høj service i og omkring Hvide Sande havn.

Flere Nyheder