Billeder: Kom med til Fiskedag i Thyborøn

Fisk på auktion. Fisk lavet i is. Tørfisk på scenen. Og masser af smagsprøver på fisk. Har du først sagt Fiskedage i Thyborøn, så vælter fiskene frem
af Line Dalgaard Jensen
04 Aug 2018

Fisk på auktion. Fisk lavet i is. Tørfisk på scenen. Og masser af smagsprøver på fisk.
Har du først sagt Fiskedage i Thyborøn, så vælter fiskene frem. Lørdag summede havnen af liv, og der var stor interesse for de mange aktiviteter.

Især for smagsprøverne, som Thyborøn Fiskeriforening stegte og serverede hele dagen.
- Det er friske fisk fanget i Nordsøen. Det bliver ikke bedre, siger formand for Thyborøn Fiskeriforening, Knud S. Madsen, som stod ved en af de store pander i teltet.

Ca. 5000 fisk blev paneret, stegt og serveret. Dertil kom lidt røget fisk, samt små fiskeposer på grill.

[caption id="" align="alignnone" width="620"] Smagsprøver i tusindvis fanget, stegt og serveret af Thyborøn Fiskeriforening[/caption]

[caption id="attachment_18128" align="alignnone" width="620"] Der blevet stegt masser af rødspætter.[/caption]

[caption id="attachment_18124" align="alignnone" width="620"] Tørfisk underholdt de mange gæster.[/caption]

[caption id="" align="alignnone" width="620"] L 120 Linette inviterede til "åbent skib".[/caption]

[caption id="attachment_18125" align="alignnone" width="620"] Som noget nyt havde en lokal kunstner lavet søstjerner, fladfisk mm. i is.[/caption]

Flere Nyheder