Bliv stjernekok for en aften på Dansk Skaldyrscenter

[caption id="attachment_14292" align="aligncenter" width="746"] Lær at lave østers og muslinger til spisebordet på Dansk Skaldyrscenter. Foto: PR[/cap
12 sep 2016

[caption id="attachment_14292" align="aligncenter" width="746"]Lær at lave østers og muslinger til spisebordet på Dansk Skaldyrscenter. Foto: PR Lær at lave østers og muslinger til spisebordet på Dansk Skaldyrscenter. Foto: PR[/caption]

Dansk Skaldyrcenter inviterer til ’Stjernekok for en aften’ den 14. oktober. Deltagerne i arrangementet får hjælp og kyndig vejledning af kokken Ann Kruse til selv at skabe et lækkert måltid med hovedfokus på skaldyr.

Ann Kruse er tidligere kok på blandt andet Restaurant Belle Epoque og nu tilknyttet Blidstrup Efterskole. Hun har bred erfaring med både at guide tilhørere og skabe velsmagende retter. Menuen sættes sammen i forhold til råvarerne, og deltagerne vil måske skulle håndtere en kvart gris, en halv hummer eller en hel fisk.

Tiltaget henvender sig både til smagsentusiaster og nysgerrige i skaldyrsuniverset. Dog har de alle det til fælles, at de nyder at fordybe sig i den kulinariske kunstart og samtidig ønsker at hygge sig under tilberedningen.

- Vi vil gerne vise, at man på en nem og ukompliceret måde sagtens kan skabe velsmagende skaldyrsretter. Derfor henvender arrangementet sig til alle, fortæller Bente Kristensen, som er turistchef ved Morsø Turistbureau.

Der kokkeres i hold og efterfølgende nyder man hinandens retter i fællesskab.

Arrangementet finder stedet den 14. oktober fra kl. 17.00 - 22.30 på Dansk Skaldyrcenter. Prisen er 385 kr. pr. person og man tilmelder sig til Morsø Turistbureau på tlf. 9772 0488 eller via mt@visitmors.dk.

Tiltaget er en del af Østers- og Muslingepremieren, og man kan se meget mere om de mange forskellige aktiviteter via www.skaldyrshovedstad.dk

Flere Nyheder