Brand på TripleNine rammer ikke produktionen

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"] TripleNine blev natten til lørdag ramt af en brand i et tårn fyldt med fiskeolie[/capti
26 okt 2015

[caption id="attachment_8946" align="aligncenter" width="620"]WEB TripleNine Thyborøn marts 2015 TripleNine blev natten til lørdag ramt af en brand i et tårn fyldt med fiskeolie[/caption]

Et 15 meter højt tårn fyldt med fiskeolie brød natten til lørdag i brand på fiskemelsfabrikken TripleNine i Thyborøn. Årsagen til hvordan branden er opstået er uklart, men der var en læk i tanken og fiskeolien strømmede ud i isoleringen, så det kun var den der brændte, skriver Dagbladet Holstebro­Struer.

Heldigvis fik brandvæsenet styr på situationen, så den ikke udviklede sig, selvom det to tre timer at slukke branden. Administrerende direktør for TripleNine Peter Jensen er glad for, at det lykkedes brændvæsenet at hindre branden i at udvikle sig til en alvorlig ulykke.
- Det er ikke alvorligt, og det er det vigtigste lige nu, siger Peter Jensen, der ikke regner med, at branden vil ramme produktionen.

- Umiddelbart får det ingen betydning for produktionen. Under branden blev fiskeolien pumpet over i en anden tank, hvor der var plads, og indtil vi får udbedret skaderne fra branden tror jeg også, at vi kan klare os med mindre kapacitet i tankene, siger Peter Jensen.

 

- lg

Flere Nyheder