Bundgarnsfiskerne passer godt på sig selv

[caption id="attachment_13681" align="aligncenter" width="620"] Demonstration af sikkerhedsudstyr på bundgarnsseminar i Karrebæksminde[/caption] Bu
31 maj 2016

[caption id="attachment_13681" align="aligncenter" width="620"]DSC_0433 Demonstration af sikkerhedsudstyr på bundgarnsseminar i Karrebæksminde[/caption]

Bungarnsfiskerne er gode til at passe på sig selv. De senere år har der kun været meget få alvorlige arbejdsulykker, og de seneste to år er der slet ikke anmeldt arbejdsulykker. Det kom frem under arbejdsmiljøseminaret for bundgarnsfiskere, som finder sted i dag i Karrebæksminde.

-Der er grund til at rose jer selv og også Fiskeriets Arbejdsmiljøråd for at have bragt ulykkerne så langt ned, sagde Jørgen Møller Christiansen fra CMSS under Syddansk Universitet.

Dagens program byder blandt andet på orientering om syn fra Søfartsstyrelsen. Sæler og arbejdsmiljø hvor dynemagarn kan være løsningen i ruser, der hjemsøges af sæler. Demonstration af det nyeste sikkerhedsudstyr og senere kommer der en orientering om forsøg med at knække koden til at få ålelarver til at spise og blive til glasål.

Flere Nyheder