Cosmos etablerer sig i Hanstholm

[caption id="attachment_19119" align="alignright" width="300"] Hampidjan etablerer sig med vodbinderi i Hanstholm for at være tættere på kunderne[/cap
af Line Dalgaard Jensen
23 nov 2018

[]

Der har manglet et vodbinderi i Hanstholm. I hvert fald et ejet af Hampidjan koncernen, der på dansk grund er etableret med afdelinger i Thyborøn, Strandby, Hirtshals og Skagen – og nu om kort tid også i Hanstholm.

For Cosmos Trawl, der står i spidsen for koncernen, er i gang med at etablere sig i lejede lokaler på Chr. Schrøders Gade 20, fortæller Michael Lassen, adm. direktør for Cosmos Trawl.

- Vi har haft kunder i Hanstholm, men det har været besværligt at servicere dem, siger Michael Lassen og nævner, at det er sket ved at køre en lastbil til Hanstholm, hvorefter trawlen er transporteret til en af de øvrige afdelinger. Med etableringen i 900 kvadratmeter lokaler med faciliteterne på plads som vodbinderi, så vil serviceringen fremover ske lokalt.

Med etableringen i Hanstholm er der også behov for nye folk. Derfor søges der også netop nu efter nye vodbindere. Michael Lassen regner med, at afdelingen er oppe og køre på fuld kraft ved årsskiftet. Det er kun kort tid siden nøglerne til lejemålet blev overdraget, og nu pågår diverse installationer og forberedelse af arbejdet.

Flere Nyheder