DanFish 2015 var en stor succes

Der var knap 14.000 besøgende på den seneste udgave af DanFish 2015-messen i Aalborg, der blev afholdt fra og med onsdag til og med fredag i sidste ug
11 okt 2015

Der var knap 14.000 besøgende på den seneste udgave af DanFish 2015-messen i Aalborg, der blev afholdt fra og med onsdag til og med fredag i sidste uge. Alene det er i sig selv et meget godt udtryk for, hvordan Nordeuropas største fiskerimesse kom igennem den 24. udgave.

Ud over de mange besøgende var der omkring 325 udstiller fra i alt 26 forskellige lande, hvilket var med til at understrege den internationale linje, som messen har valgt.

- Vi er meget tilfredse med at opleve en stor mangfoldighed af udstillere, som gjorde at vi i år måtte udvide vores standareal med 500kvm. Der har også været en enorm opmærksomhed fra mange store internationale fiskerinationer, herunder Kina og Rusland, som har ønsket at deltage i messen, siger Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center

DanFish International anslås at generere en omsætning på i alt 39,8 mio. kr. på Aalborgs hoteller, restauranter, butikker m.m. fra udstillere og besøgende. På baggrund af resultaterne ved dette års fiskerimesse, er det med stor optimisme, at teamet bag DanFish International kan se frem mod næste DanFish-messe 11.-13. oktober 2017.

Flere Nyheder