DanFish har udvidet messearealet

Der er meget positive forventninger til den 24. udgave af DanFish International i Aalborg Kongres- og Kultur Center. Den bliver afviklet i dagene fra
24 sep 2015

Der er meget positive forventninger til den 24. udgave af DanFish International i Aalborg Kongres- og Kultur Center. Den bliver afviklet i dagene fra den 7. til den 9. oktober, og arrangørerne har i nogen tid kunne melde om næsten udsolgt til det, der efterhånden har udviklet sig til at være den største fiskerimesse i Nordeuropa.

- Vi fornemmer klart en større interesse for at udstille, og det har helt konkret ført til, at vi har udvidet messearealet, så vi har plads til flere udstillere, fortæller messe- og udstillingschef hos AKKC, Else Herfort.

[caption id="attachment_10936" align="alignright" width="295"]Du kan læse mere om DanFish 2015 ved at scanne QR-koden med din mobil eller tablet. Du kan læse mere om DanFish 2015 ved at scanne QR-koden med din mobil eller tablet.[/caption]

Messen bryster sig af at være international, og det er også denne gang lykkedes for arrangørerne at få ”lokket” flere internationale udstillere til Aalborg end tidligere år. Samtidig er der også en stor forhåndsinteresse fra udenlandske firmaer, der ganske vist ikke selv har en stand på messen, men gerne vil besøge messen for at se, hvad udstillerne byder på.

- Der kommer en stor russisk delegation til messen via vores eget VIP-program, men derudover ved vi, at der kommer to andre russiske delegationer. I det hele taget ser vi en højere forhåndsinteresse fra udlandet, siger Else Herfort og henviser til, at der er mange forhåndstilmeldinger til adgangsbilletter fra især udlandet.

Optimisme

I det hele taget mener Else Herfort, at der er en gryende optimisme blandt de producenter, der udvikler og sælger produkter til fiskeriet. Som hun siger, så man på retur fra den krise, der indtraf omkring 2008.

Derudover peger hun også på, at man fra messearrangørens side drager fordel af, at den sædvanligvis store messe i Vigo i Spanien er aflyst. Den skulle have været afholdt her i september, og det har givet en større interesse for at være i Aalborg på DanFish International.

- Derfor ser vi meget positivt på, at vi nok skal få en DanFish-messe, der lever op til ikke bare vores, men i høj grad også udstillernes forventninger, siger Else Herfort.

Flere Nyheder