Danmarks største sushikæde er nu MSC-certificeret

[caption id="attachment_18904" align="alignright" width="276"] Letz Sushi garanterer nu 100 % bæredygtighed. De er både MSC- og ASC-certificeret. Foto
af Line Dalgaard Jensen
22 nov 2018

[]

Letz Sushi har som den første sushikæde i Europa fået bevis for, at deres fisk er bæredygtige. De er nu både MSC- og ASC-certificeret.

Det vil sige, at de ikke bare køber MSC-certificerede fisk, men også selv har fået det blå stempel.

Kæden er sporbarhedscertificerede på alle forretningsenheder inklusiv tun - de kan spore alle vildtfangede fisk og skaldyr til bæredygtige fiskerier og sikrer, at deres forsyningskæde i alle led er MSC-certificeret.

Tager ansvar
Letz Sushi har de seneste to år kun købt fisk, der er certificeret. Med sporbarhedscertificering har de for alvor sat fart på de bæredygtige ambitioner. På deres hjemmeside skriver de:

- Med denne nyhed har vi taget et kæmpe skridt i retningen mod at skabe en bæredygtig forandring indenfor vores felt og gøre fiskeri til et vigtigt emne, når det kommer til at bekæmpe overfiskeri og sikre at verdenshavene er rige på liv for fremtidige generationer. Vi ved nemlig godt, at vi som virksomhed har et stort ansvar. Et ansvar, som vi ikke er bange for at tage.

Flere Nyheder