Den dårlige sommer er godt for museum

Mens langt de fleste ferierende i Danmark formentlig har været en smule – eller meget – utilfredse med sommeren under de hjemlige himmelstrøg, så er d
04 Aug 2015

Fiskeri og Søfartsmuseet EsbjergMens langt de fleste ferierende i Danmark formentlig har været en smule – eller meget – utilfredse med sommeren under de hjemlige himmelstrøg, så er der anderledes tilfredshed hos blandt andre museerne. For når solen og varmen holder sig på afstand, så trækker flere væk fra strandene og ind i museerne.

Derfor lyder der positive meldinger fra Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, hvor man indtil videre har registreret knap 11 procent flere besøgende sammenlignet med sommeren 2014. Også selv om den konstituerede direktør, Mette Guldberg, ikke udelukkende vil give det ikke-sommerlige vejr hele æren for det stigende besøg.

- Der er altid mange komponenter, så det er svært at sige, hvilke knapper der er drejet på. For os er frisk vejr, der indbyder til udflugt det bedste. Så kan vores gæster både være på vores indendørs og udendørs arealer, siger hun til Jyske-Vestkysten.

Flere Nyheder