Der er fuld tryk på kedlerne

TripleNine har de seneste dage haft fuld tryk på kedlerne i Thyborøn. Landingerne med tobis begynder at vælte ind, og selv om starten fra lidt træg, s
19 Apr 2015

TripleNine har de seneste dage haft fuld tryk på kedlerne i Thyborøn. Landingerne med tobis begynder at vælte ind, og selv om starten fra lidt træg, så er den kommet i omdrejninger, lyder det fra direktør Peter Jensen.

- Vi kommer op på at køre 2500 til 3000 tons i døgnet nu. Det er ret tidligt på sæsonen at køre på fuld skrue. Set over de seneste mange år, er det meget tidligt, med de mængder vi ser nu, fortæller Peter Jensen til Fiskeri Tidende.

Han har ikke et præcist overblik over, hvor store mængder man allerede har modtaget i Thyborøn, men han vurderer, at man den seneste uges tid har losset omkring 2500 tons om dagen.

- Jeg har ikke det helt nøjagtige tal, men med det der venter på at blive losset, vil jeg tro vi runder 15.000 tons, og der kommer flere til hele tiden. Den hastighed jeg har set landingerne komme lige nu, det har jeg sjældent set så tidligt, og jeg tror trykket vil vare ved, siger Peter Jensen.

Flere Nyheder