Der er klare vækstkrav til Hanstholm Havn

Den nytiltrådte havnedirektør i Hanstholm, Henrik Carstensen, har nogle både klare og hårde økonomiske krav, som han og de øvrige ansatte i havnen ska
26 Mar 2015

Den nytiltrådte havnedirektør i Hanstholm, Henrik Carstensen, har nogle både klare og hårde økonomiske krav, som han og de øvrige ansatte i havnen skal opfylde over de kommende år. Bestyrelsen har nemlig i forbindelse med direktørens ansættelse lagt kravene frem.

I 2015 forventer bestyrelsen således - ud over et positivt driftsresultat - en omsætning på mindst 28 millioner kroner i forretningen Hanstholm Havn. Samtidig er der i forretningsplanen et krav om en årlig vækst på mindst 10 procent frem mod 2018 og en driftsindtjening på mindst 15 procent fra 2016. Dertil er der krav om nye arbejdspladser.

- Mit fokus bliver driften af den eksisterende havn på de aktiviteter, der kan udvikles her. Efter nogle år med fuld fokus på havneudvidelsen er der nogle aktiviteter tilknyttet den etablerede havn, som skal dyrkes, fortæller Henrik Carstensen til Thisted Dagblad og nævner fire hovedområder for den fremtidige fokus: Fisk og fisker, værfsaktiviteter, akvakultur og seafood.

- Den nuværende havn er ingen dårlig havn, tværtimod er den rigtig god, når vi ser på de fire aktivitetsområder, så her og nu handler det om at sikre dem nogle rammer der giver mulighed for mere vækst, siger Henrik Carstensen til Thisted Dagblad.

[tabs type="horizontal"][tabs_head][tab_title]Generalforsamling Hanstholm Fiskeriforening[/tab_title][/tabs_head][tab]Hanstholm Fiskeriforening afholder i øvrigt sin årlige generalforsamling fredag den 27. marts. Den finder sted Hotel Hanstholm og starter kl. 9.00.[/tab][/tabs]

Flere Nyheder