Der er tobis på alle pladser

[caption id="attachment_9574" align="aligncenter" width="620"] L 526 Lonny Hedvig venter godt tynget af tobislasten på at losse i Thyborøn[/caption]
04 May 2015

[caption id="attachment_9574" align="aligncenter" width="620"]l 526 L 526 Lonny Hedvig venter godt tynget af tobislasten på at losse i Thyborøn[/caption]

- Der er mange tobis på de fleste fiskepladser. Vi fanger fisk på alle pladser, så det er et godt fiskeri, som vi ikke kan klage over, fortæller Dan Schmidt, der er skipper på L 526 Lonny Hedvig. Da Fiskeri Tidende fanger ham på telefonen om bord på L 526 Lonny Hedvig, er fartøjet netop blevet færdig med at losse tobis efter et fiskeri i den nordlige del af Doggerbanke.
- Vi kom hjem lørdag aften og havde 830 tons. I sær de sidste to dage var fiskeriet rigtig godt, hvor vi fik 400 tons med tre slæb om dagen, siger Dan Schmidt, der ikke er den eneste, der har oplevet et godt fiskeri efter tobis. Det betyder kø ved fiskemelsfabrikken TripleNine i Thyborøn for at losse tobis.
- Vi måtte vente fra lørdag aften til mandag formiddag, og er blevet færdige med at losse for en halv time siden. Der ligger flere skibe og venter, og nogle kommer til at vente helt til fredag. Der er anmeldt 9.000 tons, siger Dan Schmidt, der nu er på vej til isværket, inden turen igen går til Doggerbanke, straks isen er om bord.

 

 

 

Flere Nyheder