DF’s fiskeriordfører er igen ude med riven

[caption id="attachment_13797" align="aligncenter" width="620"] Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har svært ved at stille DF's fiskeriordf
29 jun 2017

[]

Dansk Folkepartis fiskeriordfører Ib Poulsen er igen ude med riven efter Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). DF og oppositionen kritiserer Esben Lunde for ikke at leve op til fiskeriaftalen, som blev vedtaget i december på tværs af Folketinget. Det er i sagen om fiskekvoter, hvor de mener, at ministeren tilgodeser de rigeste og mest magtfulde fiskere og dermed forsømmer fiskeriaftalen. Dansk Folkeparti og oppositionen kalder ministerens opførsel for "provokerende", og ifølge Ekstrabladet har Ib Poulsen følt sig så provokeret, at han har forladt et møde i vrede. Ifølge kritikerne forsøger Esben Lunde Larsen at indføre sin egen version af fiskeriaftalen, hvor de såkaldte kvotekonger slipper uforholdsmæssigt billigt i betalingen til fiskeriets arbejdsmiljøråd.

- Det vil jeg ikke være med til, og jeg er skuffet lige nu. Jeg forventer, at ministeren får ændret modellen, så den bliver mere solidarisk og bedre for de små fiskere, siger Dansk Folkepartis fiskeriordfører, Ib Poulsen ifølge Ekstrabladet.

 

- lg

Flere Nyheder