DFPO indkalder til møde om vilkårene i Østersøen i 2017

I lyset af den meget alvorlige situation, der nu er opstået for fiskeriet i særligt den vestlige Østersø efter EU-forhandlingerne tidligere på ugen in
12 okt 2016

I lyset af den meget alvorlige situation, der nu er opstået for fiskeriet i særligt den vestlige Østersø efter EU-forhandlingerne tidligere på ugen indkalder Danmarks Fiskeriforening PO, kredsene og lokalforeningerne  fiskerne til møde i DFPOs lokaler i Taulov .

 Mødet bliver afholdt fredag den 14 oktober kl. 12.30 hos DFPO, Nordensvej 3 i Taulov

 På mødet vil repræsentanter for DFPO gennemgå forhandlingsresultatet, ligesom man vil forsøge at redegøre for de mulige hjælpeforanstaltninger, der på nuværende tidspunkt ser ud til at kunne komme i spil.

Samtidig vil der være mulighed for fiskerne  fremkomme med deres holdninger og bekymringer i forhold til den katastrofale kvotefastsættelse.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, vil under en del af mødet vil være med på et videolink fra ministeriet. Det betyder, at fiskerne på mødet kan få ministerens vurdering af forhandlingerne og mulighederne fremadrettet – herunder omkring økonomisk kompensation.

Alle fiskere er velkomne, men DFPO oplyser, at man her har brug for forhåndstilmelding til mødet. Man skal derfor give besked til DFPO, hvis man ønsker at deltage.

Du skal enten ringe eller sende en mail:

  • 76223308 (Ingrid Eriksen)
  •  (Ingrid Eriksen)

 

Der er frist for tilmelding torsdag den 13. oktober kl. 14.00.

Flere Nyheder