DFPO mødtes med udvalgspolitikere

Danmarks Fiskeriforening PO har efterhånden opbygget en tradition for, at man i starten af december har et ganske uformelt møde med medlemmerne af Mil
10 dec 2015

Danmarks Fiskeriforening PO har efterhånden opbygget en tradition for, at man i starten af december har et ganske uformelt møde med medlemmerne af Miljø- og Fødevareudvalget på Christiansborg. Det blev der holdt fast i, da DFPO's forretningsudvalg onsdag eftermiddag endnu en gang tog turen til Christiansborg for at mødes med politikerne.

DFPO benytter sig af lejligheden til at fortælle udvalgets medlemmer - der jo ikke nødvendigvis er de samme fra år til år - om foreningen, men måske mere endu om de udfordringer, som DFPO ser for dansk fiskeri. Det sidstnævnte giver ofte anledning til diskussioner og udvekslinger af synspunkter mellem DFPO og medlemmerne af Miljø- og Fødevareudvalget.

I år havde DFPO blandt andet valgt at have fokus på råvaregrundlaget - altså størrelsen af kvoterne - samt blå vækst. Dertil var man også inde over situationen i Østersøen i lyset af fiskeriaftalen for 2016 samt sælernes hærgen blandt især de kystnære fiskere.

Flere Nyheder