DK stærkt tilstede på Nor-Fishing

Hirtshals Havn, Triple Nine, Karstensens Skibsværft A/S, Østbornholms Kutterservice ApS og mange mange flere. Listen er lang over danske virksomhed
af Line Dalgaard Jensen
20 aug 2018

Hirtshals Havn, Triple Nine, Karstensens Skibsværft A/S, Østbornholms Kutterservice ApS og mange mange flere.

Listen er lang over danske virksomheder, som sammen med Danish Fisk Tech Group under Eksportforenigen d. 21-14. august tager til Trondheim i Norge på Nor-Fishing messen 2018. I alt 40 danske virksomheder er tilstede på messen for at præsentere innovative løsninger, teknologier og services til fiskeri- og forarbejdningsindustrien, bl.a. Skagen Havn.

[highlight]Læs også: Skagen Havn vil sælge sig selv i Norge. [/highlight] 

- De danske leverandører er anerkendt internationalt for deres stærke kompetencer og knowhow samt gennemtestede, kundetilpassede og langtidsholdbare løsninger, der er med til at sikre effektivitet og lavere driftsomkostninger inden for fiskeriet og den tilknyttede forarbejdningssektor, siger Martin Winkel, Head of Danish Fish Tech Group.

[caption id="attachment_18257" align="alignright" width="300"] Fiskeriministeren støtter op om den danske deltagelse på Nor-fishing. Foto: Udenrigsministeriet[/caption]

Dansk fiskeriminister åbner dansk udstilling
Også fiskeriminister Eva Kjer Hansen deltager på messen.
D. 21 august åbner hun den danske pavillon og besøger danske udstillere.

- Der hersker ingen tvivl om, at Danmark har en stærk position inden for fiskeriet internationalt. Danske virksomheder er respekteret for deres udstyr, løsninger og services til fiskeriet, og mange af dem har opbygget et stærkt fundament gennem mange års erfaringer. Ligeledes bidrager de positivt til Danmarks eksport, og mange af virksomhederne vægter eksport højt som grundlag for deres eksistens og vækst, udtaler Eva Kjer Hansen.

Læs mere her
Danish Fish Tech Group har gennem en lang årrække skabt interesse omkring danske kompetencer til fiskeri på Nor-Fishing, og danske virksomheder har gennem tiden indgået spændende aftaler på messen.

Læs også: Nye ordrer til Karstensens i Skagen. 

Foruden de danske udstillere deltager en lang række lande på messen - find flere oplysninger på Nor-fishings hjemmeside

Flere Nyheder