DPPO er i en positiv udvikling

[caption id="attachment_9973" align="aligncenter" width="620"] Christian Olesen glædede sig over den positve udvikling DPPO er inde i[/caption] Dan
13 Jun 2015

[caption id="attachment_9973" align="aligncenter" width="620"]DSC_1949 Christian Olesen glædede sig over den positve udvikling DPPO er inde i[/caption]

Danmarks Pelagiske Producentorganisation afholdt tirsdag generalforsamling i Hirtshals. Det var den 30. generalforsamling i foreningens historie, og formanden Christian Olesen kunne i sin formandsberetning konstatere, at foreningen er i en positiv udvikling med nye medlemmer og investeringer i nye fartøjer.

- Det gør mig stolt at repræsentere EU’s mest moderne og konkurrencedygtig flåde og det understreger igen, at nytænkning og viljen til at investere i fremtiden er noget af det, der kendertegner medlemmerne i DPPO, og noget af det, der understreger organisationens position i udviklingen af dansk og europæisk fiskeri. De seneste år har PO’en været præget af netop viljen til nytænkning og viljen tul at investere i fremtiden, sagde Christian Olesen.

Nye medlemmer og nye fartøjer
I sin beretning bød han også velkommen til to nye medlemmer af bestyrelsen – Johannes Claesson og Benny Rasmussen.
- Med S 205 Ceton og HM 379 Lingbank om bord fortsætter vi den positive udvikling i medlemskabet og udvider den internationale profil yderligere. Vi placerer os også på landkortet i Hanstholm, det både udvikler og styrker vores arbejde og vores muligheder for indflydelse, konstaterede Christian Olesen.

På fartøjssiden kunne han sige tillykke til Börje Johansson med den nye S 264 Astrid og til Tamme Bolt med den nye L303 Ariadne, som begge er kommet godt i gang med fiskeriet.

- Jeg glæder mig yderligere over de nybygninger, som er på vej til levering i den nærmeste fremtid, sagde Christian Olesen.

 

 

Flere Nyheder