Du kan bruge FiskSikkert til mange ting

Der er rigtig mange fiskere, der med fordel kan tage en tur på hjemmesiden hos Søfartsstyrelsen. Styrelsen har nemlig lavet en såkaldt ”app” til smart
16 Apr 2015

Der er rigtig mange fiskere, der med fordel kan tage en tur på hjemmesiden hos Søfartsstyrelsen. Styrelsen har nemlig lavet en såkaldt ”app” til smartphones, der giver fiskerne mulighed for at melde sine fangster, forberede sig på syn af fartøjet og i det hele taget få masser af gode råd til brugen af fiskefartøjet.

App’en – eller applikationen som det mere rettelig hedder på dansk – har fået navnet ”FiskSikkert”, og den kan både fås til Android-mobiler og til iPhone-modeller. Det vil sige, at man kan hente dem på Play henholdsvis App-store med sin egen smartphone.

De funktioner, der er på FiskSikkert er blandt andet en SMS-funktion til at melde sine egne fangster, afsejlinger og ankomster til NaturErhvervstyrelsen. Den kan også yde hjælp til at forebygge de mest almindelige ulykker, ligesom den leverer en række nyheder om fiskeri.

Endelig er der også en tjekliste, som fiskerne kan bruge til forbedring af sikkerheden om bord på fartøjet og som forberedelse på, når man skal have syn af fartøjet. Dertil er der også en tjekliste, som man kan benytte, hvis man er i færd med eller på vej til at købe nyt fartøj.

QR FiskSikkert AppDu kan scanne QR-koden her - den viser vej til Søfartstyrelsens hjemmeside, hvor du kan læse mere om FiskSikkert.

 

Flere Nyheder