Du kan få dine daglige nyheder på DanFish 2015

Da DanFish 2013 blev afviklet for to år siden, havde Fiskeri Tidende stor succes med at producere en daglig avis til udstillere og besøgende på den st
02 Oct 2015

Da DanFish 2013 blev afviklet for to år siden, havde Fiskeri Tidende stor succes med at producere en daglig avis til udstillere og besøgende på den store fiskerimesse i Aalborg. Det bliver gentaget, når messen bliver afviklet onsdag, torsdag og fredag i den kommende uge i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Den daglige avis – den har fået navnet DanFish Daily – bliver hver morgen fragtet fra trykkeriet, hvorefter den bliver uddelt til alle de stande, der er på fiskerimessen. Derudover vil der være eksemplarer af den daglige avis forskellige steder rundt om på messearealet.

- De mange udstillere har forhåbentlig så travlt i løbet af åbningstiden, at de ikke har tid til at se, hvad der sker på de øvrige stande og rundt omkring på messen. Det får de mulighed for hver morgen under messen med DanFish Daily, fortæller René Dandanell, der har ansvaret for produktionen af avisen.

DanFish Daily kommer alle tre dage – onsdag, torsdag og fredag – hvor DanFish 2015 kører i kongres- og kulturcentret, og den vil også være til at læse på nettet for de, der enten ikke når at få fingre i den trykte udgave af avisen eller bare finder det nemmere at ”bladre” i en elektronisk udgave på mobil, tablet eller PC.

- I den elektroniske udgave vil vi fx på den første dag kunne tilbyde en gengivelse af den tale, som Hans Kongelige Højhed Prins Joachim holder om formiddagen, når han åbner messen. Den har vi af gode grunde ikke med i den trykte version, der er klar til omdeling et par timer, førend messen åbner, forklarer René Dandanell.

Folkene fra Fiskeri Tidende er ikke blot aktive med den daglige avis under DanFish 2015. Forinden har de produceret den officielle messeguide for DanFish 2015 – den er med denne avis – ligesom de undervejs på messen har deadline for Fiskeri Tidende til uge 41 om torsdagen med udgivelse lørdag den 10. oktober.

Flere Nyheder