eGastro fra Lemvig leverer frisk fisk til døren

Lemvig-virksomheden eGastro har udvidet sortimentet, så de nu ikke kun sælger kød via nettet til hele landet, men også leverer friskfanget fisk fra au
29 Oct 2015

Lemvig-virksomheden eGastro har udvidet sortimentet, så de nu ikke kun sælger kød via nettet til hele landet, men også leverer friskfanget fisk fra auktionen i Thyborøn. Dermed går de i fodsporene på andre virksomheder, der også har taget frisk med i sortimentet til forbrugerne.

- Vi har arbejdet med at udvide sortimentet i en længere periode, og det naturlige valg var at satse på friske fisk, der landes på auktionen i Thyborøn. I de seneste uger har vi testet det nye koncept ved at sende i alt 125 kasser fisk ud til nogle af vores faste kunder, og det er blevet positivt modtaget, fortæller den af de to ejere, Thomas Henriksen, til Lokalavisen Lemvig.

Fisken bliver købt tirsdag morgen på fiskeauktionen i Thyborøn, og de bliver med det samme forarbejdet i Lemvig, så de kan sendes med PostDanmark ud til kunderne, der modtaget fisken onsdag.

Der bliver tale om ”årstidens fisk”, og alle fisk bliver fileteret, så forbrugerne ikke skal døje med ben i fisken. Forbrugerne skal tegne et abonnement for at kunne modtage fisken, forklarer eGastro.

Flere Nyheder