Engelske fiskere får ny formand

Formandsskiftet sker først den kommende sommer - altså om næsten et år - men englænderne ser ingen grund til at holde medlemmerne hen i uvished. Den n
12 okt 2015

Formandsskiftet sker først den kommende sommer - altså om næsten et år - men englænderne ser ingen grund til at holde medlemmerne hen i uvished. Den nationale fiskeriorganisation, NFFO, har derfor allerede meldt ud om sit formandsskifte.

Den nye formand bliver Mike Cohen, der til daglig er administrerende direktør for Holderness Fishing Industry Group, der i følge NFFO holder til på østkysten af Storbritannien og primært arbejder med skaldyr. Cohen er blevet valgt som ny formand uden modkandidater.

Han kommer næste sommer til at afløse den hidtidige formand Tony Delahunty, der - måske ikke overraskende - ser frem til, at Mike Cohen skal overtage det videre arbejde.

- Jeg er sikker på, at hans rolige, analytiske tilgang vil være god for os. Han vil have et stærkt hold bag sig; inklusive de tidligere formænd, som vil bidrage med væld af viden og erfaring, siger Tony Delahunty.

Flere Nyheder