Erhverv ønsker møde med Dan Jørgensen

Danmarks Fiskeriforening PO beder nu om et møde hurtigst muligt med fødevareminister Dan Jørgensen. Det sker på vegne af en række organisationer inden
22 Mar 2015

Danmarks Fiskeriforening PO beder nu om et møde hurtigst muligt med fødevareminister Dan Jørgensen. Det sker på vegne af en række organisationer inden for det rekreative fiskeri - Dansk Amatørfiskerforening, Ferskvandsfiskeriforeningen og Dansk Fritidsfiskerforbund - samt Dansk Kystfiskerforening.

- Det er vores opfattelse, at den vision du har for lystfiskerne lægger op til betydelige restriktioner for redskabsfiskeriet i de danske fjorde og farvande, og det giver naturligvis anledning til bekymring for vore fremtidsudsigter, skriver formanden for DFPO i sin henvendelse til Dan Jørgensen.

- Derfor ønsker vi at drøfte de bekymringer vi har i forhold til at kunne udøve vore erhvervs- og fritidsaktiviteter.

Konkret bliver det nævnt, at man gerne vil diskutere de foreslåede restriktioner i Nybøl Nor og i Norsminde Fjord, men at man fra fiskerside også ønsker at tage en mere generel drøftelse "om dine overvejelser om at indføre restriktioner for det kystnære redskabsfiskeri til fordel for sportsfiskerne".

[button color="red" size="small" link="http://www.fiskeritidende.dk/minister-laegger-vaegt-paa-oekonomisk-potentiale" ]Minister lægger vægt på økonomisk potentiale[/button]

 

Flere Nyheder