EU-Ole stopper om 2 år

Om to år er det slut for Ole Christensen med at være i Europa-Parlamentet. Han har på Facebook meldt ud, at han er efter snart 15 år - han blev valgt
05 maj 2017

Om to år er det slut for Ole Christensen med at være i Europa-Parlamentet. Han har på Facebook meldt ud, at han er efter snart 15 år - han blev valgt ind i 2004 - takker af, når der i 2019 igen er valg til parlamentet.

- Efter lang tids overvejelse er jeg nået frem til, at jeg ikke genopstiller til valget til Europa-Parlamentet i 2019, skriver den nordjyske socialdemokrat på sin Facebook-side.

De mange år i Bruxelles og Strasbourg har han blandt andet haft stærkt fokus på fiskeriets vilkår, og han har været medlem af Fiskeriudvalget i en del år.

- Jeg fortsætter selvfølgelig mit arbejde for ordentlige arbejdsvilkår og for det danske fiskeri til min sidste arbejdsdag. Der er nok af store sager at tage fat på, skriver Ole Christensen.

Han annoncerer allerede nu sin afsked med europæisk politik, så Socialdemokratiet i Nordjylland har god tid til at finde en ny kandidat til Europa-Parlamentet. Som Ole Christensen skriver, så er det ”enormt vigtigt for Nordjylland at have en stemme i Bruxelles”.

 

Flere Nyheder