Eva Kjer nedlægger sekretariat

I efteråret 2014 oprettede daværende fødevareminister Dan Jørgensen et nyt sekretariat i ministeriet, der skulle arbejde strategisk med udvikling af p
11 aug 2015

I efteråret 2014 oprettede daværende fødevareminister Dan Jørgensen et nyt sekretariat i ministeriet, der skulle arbejde strategisk med udvikling af politik. Nu har Eva Kjer Hansen taget over, og det er netop meddelt, at hun har valgt at nedlægge sekretariatet.

Ministerens nye departementschef, Henrik Studsgaard, forklarer i en mail til Altinget.dk, at det er opfattelsen hos ministeren, at man vil klare sig bedre uden sekretariatet.

- Det har været min vurdering, at vi i forhold til den samlede strategiske rådgivning af ministeren udnytter vores ressourcer bedst ved at lade denne tage udgangspunkt i den organisering af departementet, som nu foreligger, lyder det fra Henrik Studsgaard.

Ifølge departementschefen betyder den nye organisering, at den enkelte medarbejder nu får mere ansvar for det politiske og strategiske arbejde.

- Det vil blandt andet indebære, at der er en mere bred forventning til, at departementets medarbejdere bidrager til den strategiske rådgivning omkring udviklingen af miljø- og fødevareområdet, skriver han i en mail til Altinget.dk.

Flere Nyheder