Få mere at vide om kameradokumentation

Igennem længere tid har der været lavet forsøgsfiskerier med kameradokumentation, og det bliver nu også det centrale emne i en workshop, som Danmarks
07 aug 2015

Igennem længere tid har der været lavet forsøgsfiskerier med kameradokumentation, og det bliver nu også det centrale emne i en workshop, som Danmarks Fiskeriforening PO og DTU Aqua afholder den 18. august i Hanstholm. I løbet af dagen vil deltagerne således blive præsenteret for resultater og erfaringer fra en lang række forsøgsfiskerier med kameradokumentation.

Workshoppen vil også byde på en gennemgang af nogle af de problemer, der opstår i forbindelse med brug af kamera som dokumentation i fiskeriet – ligesom fordelene også vil blive præsenteret og bragt til diskussion.

Workshoppen finder sted på Montra Hotel Hanstholm og begynder kl. 10 med velkomst og introduktion til dagen. Dagen rundes af med opsamling kl. 15. Det er nødvendigt med tilmelding til arrangementet – det sker DFPO på telefon 33366036 eller mail til vs@dkfisk.dk senest fredag den 14. august.

Flere Nyheder