Fem generalforsamlinger på to dage

De lokale fiskeriforeninger har travlt med at få afholdt deres årlige ordinære generalforsamlinger for tiden. I går, onsdag, var der generalforsamling
26 Mar 2015

De lokale fiskeriforeninger har travlt med at få afholdt deres årlige ordinære generalforsamlinger for tiden. I går, onsdag, var der generalforsamling i Pelagisk Fiskeriforening, og i de kommende dage - fredag og lørdag - bliver der afholdt ikke færre end fem generalforsamlinger rundt om i landet.

Fredag bliver den travleste dag med tre generalforsamlinger. Hanstholm Fiskeriforening afholder sin årlige ordinære generalforsamling kl. 9.00, og den finder sted på Hotel Hanstholm. På samme tidspunkt er der så også generalforsamling i Sydvestjysk Fiskeriforening, hvor det er Hotel Nymindegab, der ligger lokaler til. Og så bliver der afholdt generalforsamling i Fiskeriforening Øst fra kl. 12.30 - det sker på Rødvig Kro.

Dagen efter - lørdag - er der generalforsamling i to fiskeriforeninger; Strandby Fiskeriforening og Grenaa Fiskeriforening. De begynder begge klokken 10, og mens Grenaa Fiskeriforening afholder sin i foreningens lokaler, så er det Strandby Skole, der danner baggrund for generalforsamlingen i Strandby Fiskeriforening.

Dermed er de mange lokale fiskeriforening også ved at være igennem de årlige generalforsamlinger. Onsdag i den kommende uge er der dog endnu to af slagsen. Klokken 10 afholder Hundested Fiskeriforening generalforsamling, mens Rødvig Fiskeriforening påbegynder sin klokken 15.

Og så er de naturligvis også den første ordinære generalforsamling i Danmarks Fiskeriforening PO. Den bliver afholdt lørdag den 11. april på Hindsgavl Slot - hvor man også for et år siden afviklede den stiftende generalforsamling.

Flere Nyheder