FF Skagen FF ansætter ny økonomidirektør

[caption id="attachment_12799" align="aligncenter" width="620"] FF Skagen får 1. juni en ny mand til at styre finanserne[/caption] Det er en skagbo
16 apr 2016

[caption id="attachment_12799" align="aligncenter" width="620"]WEB Skagen FF juni 2014 FF Skagen får 1. juni en ny mand til at styre finanserne[/caption]

Det er en skagbo og statsautoriseret revisor, 38-årige Lars Nørgaard Leer, der bliver FF Skagen A/Ss nye CFO fra 1. juni, skriver FF Nyt. Han afløser CFO Poul R. Poulsen, der har været økonomidirektør i 38 år og fratræder ved udgangen af august.

Lars Nørgaard Leer har haft tæt tilknytning til og samarbejde med erhvervslivet i Skagen siden 1999, da han blev ansat som revisortrainee hos BDO i Skagen. Her er han i dag leder af kontoret sammen med to kolleger.

Lars Nørgaard Leer har været revisor i mere end 10 år og erhvervskundechef i et lokalt pengeinstitut i fem år med en bred, alsidig erfaring i rådgivning og som sparringspartner for en række virksomheder, der opererer på det internationale marked.

 

Flere Nyheder