FF Skagen flytter produktion til Hanstholm

Fiskemelsfabrikken i Hanstholm får formentlig rigeligt at bestille hen over sommeren i år. Det er nemlig aftalt, at fabrikken i Hanstholm skal tage ov
18 jan 2016

Fiskemelsfabrikken i Hanstholm får formentlig rigeligt at bestille hen over sommeren i år. Det er nemlig aftalt, at fabrikken i Hanstholm skal tage over for fabrikken i Skagen, hvor der skal installeres et nyt kogeri – det sker fra Sankt Hans og varer frem til omkring oktober.

- Hovedsæsonen for fabrikken i Skagen er tidsrummet fra januar til sankthans, så aftager fiskeriet frem til oktober. Det gør det muligt for at os samle vores produktion i Hanstholm, som har tilstrækkelig kapacitet til at forarbejde de fisk, vi får ind fra sankthans til oktober, forklarer direktør i FF Skagen, Johannes Palsson, til Thisted Dagblad.

FF Skagen tog allerede fat på ombygningen på fabrikken i Skagen i efteråret 2015, og hele moderniseringen skal være tilendebragt inden industrisæsonen i 2017. Det nye kogeri skal sikre FF Skagen både en energibesparelse, styrke kvaliteten og forbedre arbejdsmiljøet.

Flere Nyheder