FF Skagen ønskede at behandle tidligere direktør ordentligt

Den tidligere FF Skagen-direktør Morten Broberg er lige nu på anklagebænken sigtet for at have fusket med fiskeolie til en samlet værdi af 1,5 mia. kr
28 jun 2016

Den tidligere FF Skagen-direktør Morten Broberg er lige nu på anklagebænken sigtet for at have fusket med fiskeolie til en samlet værdi af 1,5 mia. kr. Indtil nu har det, der har været  fremme i sagen, peget på at Morten Broberg har været ansvarlig for ulovlighederne. Men nu har sagen fået en lidt anden drejning, hvor Morten Broberg hiver et gyldent håndtryk frem i retten.  Ifølge Børsen, der har fået indsigt i retsbogen fra retssagen, hævder den tidligere direktør nu, at han fik lov at beholde et års løn, firmabil og avisabonnement til en samlet værdi af 1-2 mio. kr., da han blev fyret, fordi bestyrelsen ville give ham mundkurv på. Formand for bestyrelsen i fonden bag FF Skagen, Jens Stadum, erkender ifølge Børsen, at man lod den fyrede direktør beholde nogle goder.
-Der var ingen tvivl om, at der var bortvisningsgrund – det var helt oplagt, men bestyrelsen ønskede at behandle Morten ordentligt, selv om det, han havde gjort, var utilgiveligt, siger Jens Stadum.

Flere Nyheder