FF Skagen opruster med roterende containere til fiskemel

FF Skagen kan nu få fiskemel og fiskeolie helt op i luften. De har netop  investeret i to roterende reachstackere, som kan løfte en 40 fods container
af Line Dalgaard Jensen
04 okt 2018

FF Skagen kan nu få fiskemel og fiskeolie helt op i luften. De har netop  investeret i to roterende reachstackere, som kan løfte en 40 fods container og rotere den 180 grader, skriver Skagen Onsdag.
De to kæmpe maskiner giver stor manøvredygtighed på det trange køreareal og letter containertransporten mærkbart.

-Vi har behov for pålidelige, driftssikre og fleksible reachstackere, der i løbet af kort tid kan flytte et stort antal containere på tog eller lastbil. Vi kører efter en meget stram tidsplan, så vi er nødt til at have maksimal oppetid. Samtidig har vi vægtet førerkomforten. Vores førere har haft afgørende indflydelse på valget af netop disse reachstackere, fortæller Warehouse Manager Martin Ravn fra FF Skagen.

FF Skagen er en af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med eksport til hele verden. Færdigvarerne emballeres i sække og beholdere til fiskeolie og placeres i containere, som transporteres fra fabrikken til godstog eller lastbil, og videre ud i verden. Især turen fra fabrik til godstog eller lastbil stiller store krav til sikkerhed, præcision og overblik. De to reachstackere skal operere med en kort venderadius og med største akkuratesse køre ud på offentligt areal med containerne.

Flere Nyheder