Fiskefartøj til Fiskeriskolen rykker tættere på

Fiskeriskolen i Thyborøn har igennem et stykke tid haft et stort ønske, og noget tyder på, at ønsket er tæt på at blive indfriet. Det drejer sig et ri
25 nov 2016

Fiskeriskolen i Thyborøn har igennem et stykke tid haft et stort ønske, og noget tyder på, at ønsket er tæt på at blive indfriet. Det drejer sig et rigtigt fiskefartøj med kvoteandele, som vil give skolens fiskerielever en mere virkelighedsnær oplevelse af fiskeriet.

Flere partier - - har ytret sig positivt i forhold til ønsket, og miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen er også på linje med sine politiske kollegaer. Det fremgik af et indlæg, han gav forrige fredag på konferencen "Fiskeri for fremtiden" i Holstebro.

- Det ser det lidt sært ud, at man på Fiskeriskolen ikke har et reelt fiskefartøj med kvoteandele. Det er selvfølgelig noget af det, vi har et fokus på, når vi i Regeringen ser på, hvordan fremtiden skal se ud for vores fiskeri, sagde Esben Lunde Larsen.

Udsagnet kom i forbindelse med, at han kort redegjorde for, hvordan det går med de forhandlinger om et såkaldt servicetjek af fiskeriet, der har været igang siden før sommerferien. Forhandlinger der endnu ikke er afsluttede.

Flere Nyheder