Fisken sejrer til Local Cooking

Ikke bare en gang. Ej heller to! Men hele tre gange har fisken sejret til Food Festival. I kokkekonkurrencen Local Cooking slår den gang på gang både
af Line Dalgaard Jensen
10 sep 2018

Ikke bare en gang. Ej heller to! Men hele tre gange har fisken sejret til Food Festival. I kokkekonkurrencen Local Cooking slår den gang på gang både bøffer og trøfler, og indtager førstepladsen.

I år var det Restaurant NAM i Aalborg, der havde tilberedt en skærising med asiatisk twist.

Sidste år var det også NAM, der vandt, dog ikke med en skærising, men en kulmule. Og i 2016 var vinderen  Svinkløv Badehotel, der serverede kuller.

Lokale råvarer i konkurrence
Local Cooking er en restaurantkonkurrence, der skal få flere danske restauranter til at bruge lokale råvarer og samarbejde med lokale landmænd, fiskere og fødevareproducenter.

Den foregår først regionalt med lokale finaler på Fyn og Nord-, Midt- og Sønderjylland, mens den afgørende finale finder sted på Food Festival. Nam kvalificerede sig ved den nordjyske finale på Hirtshals Fiskefestival.

Ideen bag er at give danske spisesteder et stærkere lokalt udtryk og give gastronomien et løft i hele landet.

Flere Nyheder